REFERENTIES


  • “Vertrouwd, professioneel en snel schakelen” VDB Admin is al ruim 5 jaar mijn betrouwbare partner voor mijn administratie en adviseur op fiscaal gebied. Dick denkt met je mee en geeft passend advies op een persoonlijke wijze. Dankzij zijn financiële inzichten heb ik als ZZP-er betere zakelijke keuzes gemaakt. Door de flexibele houding en de professionele service voel ik mij ontzorgt bij mijn administratieve werkzaamheden, waardoor ik mij meer kan richten op het ondernemen. Een ideale samenwerkingspartner die ik iedere startende of ervaren ondernemer kan aanraden!

    Roline Prummel - RP Digital Media Consultancy

  • Sinds 2 jaar regel ik de boekhouding van mijn eenmanszaak en mijn VOF via Dick Vogel. De communicatie onderling verloopt altijd goed en Dick laat mij altijd ruim op tijd weten als de aangiftes gedaan moeten worden. Dankzij Dick heb ik meer tijd om aan mijn onderneming te besteden en hij regelt het papierwerk voor mij.

    Erik Shamujev - Zelfstandigeverkopers.nl

  • Een half jaar geleden ben ik begonnen met Dick te werken en kan mijn dankbaarheid niet in woorden uitdrukken voor zijn warme en hartelijke betrokkenheid om mij te helpen waar nodig. Ik kan niet dankbaar genoeg zijn om zo een geweldige boekhouder te hebben ontmoet die zo vriendelijk en geduldig is. Ik ben ontzettend blij om de verdere samenwerking voort te zetten.

    Asli Hatipoglu, eigenaresse Cooking Textiles