VDB ADMIN


VDB Admin is opgericht in 2003 en heeft de laatste jaren een sterke groei meegemaakt door als administratiekantoor zich meer te richten op de ZZP’er. Wij zijn in staat om met een fair tarief een kwalitatief goed product te leveren. Wij geven u een actuele en correcte boekhouding, een goed financieel inzicht, houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal gebied en blinken uit in persoonlijk contact en service.

OVER ONS

VDB Admin is een service gericht administratiekantoor die in staat is om op korte termijn antwoord en oplossing te geven op uw administratieve problemen. Dit door de korte lijnen, flexibiliteit en zeer goede service.

ONZE DIENSTEN

Wij zijn in staat om alle administratieve handelingen van u als ondernemer over te nemen. Boekhouding, facturatie, verzorgen van de diverse verplichte aangiftes en loonadministratie behoren tot ons vakgebied. Wij verzorgen uw administratie op afstand maar kunnen deze ook bij u ter plaatse uitvoeren. Indien u hulp ter plaatse nodig heeft kunnen wij als intermediair ook op locatie assisteren. Daarnaast geven wij graag goed onderbouwde adviezen en helpen u daarbij deze door te voeren.

VOOR WIE

VDB Admin werkt voor de ZZP’er en het MKB. Of u nu start als schilder, grafisch ontwerper, architect, elektricien of al langer ZZP’er of MKB ondernemer bent, wij zijn in staat om u
waar nodig te helpen.

ONZE MISSIE

Net als u als ondernemer doen wij ons werk met passie en betrokkenheid. Het betrouwbaar voeren van uw administratie is daar een belangrijk onderdeel van. Wij ontlasten, dragen zorg voor een up to date administratie en bieden u een goed inzicht in uw financiële situatie.